Vrouwen netwerken in de Rabotoren

07 maart 2012 06:00

STAATSLIEDENWIJK – Donderdag 8 maart, Internationale Vrouwendag, organiseren Rabobank Almere en de Vereniging Bedrijfskring Almere de tiende netwerkbijeenkomst voor vrouwelijke ondernemers, directeuren en managers. Het thema is ‘Klaar voor de toekomst’.


In de Rabotoren aan de Landdrostdreef 100 is gelegenheid om nieuwe contacten te leggen, kennis en informatie uit te wisselen. Een gezond beeld van de toekomst vergroot je kansen. Lieke Lamb en Janneke Wittekoek, sprekers op deze avond, geven deelnemers vernieuwde inzichten in maatschappelijke en technologische trends.
De Almeerse Janneke Wittekoek is sinds een aantal jaren de drijvende kracht achter het Cardiologiecentrum in de Bartokkliniek. Lieke Lamb houdt zich als trendwatcher al vele jaren als spreker en columnist bezig met de veranderingen in de maatschappij.

Project Papoea Indonesië goede doel 2012

Een gedeelte van de deelnemersbijdrage gaat naar een internationaal project ter stimulering van ondernemerschap en opleiding voor vrouwen. De Rabobank verdubbelt dit bedrag. Dit jaar is gekozen voor een project in Papoea, Indonesië. Het project reikt vrouwen de nodige strategieën aan om een betere toekomst te creëren. Via een microkrediet kunnen zij vervolgens een bedrijf opstarten.
Aanmelden voor de netwerkbijeenkomst kan via www.rabobank.nl/almere.