Vrouweninformatiepunt Almere wordt Vrouwenwijzer Almere

13 december 2009 08:00

ALMERE - Vrouwenwijzer Almere is de nieuwe naam van het Vrouweninformatiepunt Almere en begeleidt vrouwen die zich hebben gevestigd in Nederland om ze wegwijs te maken in de samenleving. Volgend jaar opent Vrouwenwijzer haar deuren in het Startblock aan de Wisselweg nabij de Staatsliedenwijk/Kruidenwijk.


Deze persoonlijke begeleiding is bedoeld als tijdelijk steuntje in de rug. Indien nodig verwijst Vrouwenwijzer Almere vrouwen naar een instantie waar ze verder geholpen kunnen worden. Vrouwenwijzer is ook behulpzaam bij het leggen van contact of gaat mee naar een gesprek. Bij voldoende belangstelling organiseert Vrouwenwijzer Almere ook themaochtenden. Ideeën of suggesties daarvoor zijn welkom.

Stokje overgenomen
Sadia El Benhay en Soemitra Oedjaghir hebben afgelopen dinsdag het stokje overgenomen van Asha Langhout, de oprichtster van Vrouweninformatiepunt Almere. Volgend jaar op dinsdag 19 januari opent Vrouwenwijzer Almere haar deuren in het Startblock aan de Wisselweg. Iedere dinsdag tussen 9.00 en 11.30 uur kunnen vrouwen er terecht met hun vragen of voor een kopje koffie of thee.
Voor meer informatie: www.vrouwenwijzer-almere.nl of via 06-42487816.