Vuurwerk tijdens Pinksterkermis

20 mei 2010 11:44

STAD CENTRUM - Van woensdag 19 tot en met maandag 24 mei staat de Esplanade vol met spectaculaire attracties, draaimolens en suikerspinnen voor de Pinksterkermis. Op donderdagavond 20 mei is er vanaf het kermisterrein een vuurwerkspektakel op het Weerwater te zien vanaf 22.00 uur.


Nieuwe attracties op de Esplanade zijn dit jaar de 'Skyflyer' en 'Showtime'. Daarnaast zijn ook weer de vertrouwde attracties te vinden als de Autoscooter, de American Wipp, de kinderdraaimolens, de suikerspin- en poffertjeskramen, de Bussensport, de Lucky Cranes en de Funfactory.
Om een bezoek aan de Pinksterkermis extra aantrekkelijk te maken is er de vertrouwde 'Eurodag' op vrijdag 21 mei. Op die dag kosten een groot aantal attracties 1 euro per rit. Daarnaast worden er in samenwerking met Almere City Marketing op diverse locaties, zoals bij VVV Almere aan de Stadhuispromenade 1 en op de kermis zelf, bonnenboekjes verspreid met spetterende kortingen voor vele attracties. De bonnen zijn tevens te vinden op www.kermiskorting.nl.