Vuurwerkshow afsluiter Kerstparade stadshart

24 december 2008 08:00

ALMERE - De SBS6 Kerstparade op dinsdag 23 december in het stadshart wordt afgesloten met spectaculair vuurwerk van VerkoopVuurwerk.nl. VerkoopVuurwerk.nl is gevestigd in het pand van ACB Caravans aan de Draaibrugweg 10 op industrieterrein De Vaart in Almere Buiten en is een nieuw officieel vuurwerk-verkooppunt in Almere.


Eigenaar Ruud Davids is er trots op. “Na afloop van de Kerstparade verzorgen wij een vuurwerkshow van vijftien minuten vanaf het Weerwater. Dat doen we samen met een gespecialiseerd bedrijf. Er is dus professioneel, maar ook consumentenvuurwerk te zien.”
Voor het vijftien minuten durende vuurwerkspektakel is twee dagen nodig om alles op te bouwen. “Er worden pontons in het Weerwater geplaatst dus het vuurwerk is goed te zien vanaf de Esplanade, waar de Kerstshow ook eindigt. Zeker de moeite waard om even te kijken!”
Dit is het tweede jaar dat er zwaarder en dus mooier vuurwerk verkocht mag worden. “Zoals de Royal Class producten van vijfhonderd gram. Die hebben mooie, heldere kleuren en vuurwerk dat uit elkaar waaiert in veel verschillende kleuren.”
Het vuurwerk is te zien na afloop van de parade, om ongeveer 19.15 uur.

VerkoopVuurwerk.nl
Draaibrugweg 10
1332 AD Almere
036-5400909
www.verkoopvuurwerk.nl