Warm Wonen Show op 5 en 6 oktoberVerwarming als interieurkenmerk

01 oktober 2007 08:04

ALMERE - Steeds vaker maakt de 'gewone' radiator plaats voor een designradiator. Fraai vormgegeven en passend bij het interieur. Zo is het niet langer een storend element, maar geeft het juist een bijzonder karakter aan een ruimte. Loodgietersbedrijf Hendriks B.V. (HEAT&design) is de Warm Wonen Specialist op het gebied van verwarmingssystemen en exclusief leverancier van Instal Project en diverse modellen designradiatoren.


Loodgietersbedrijf Hendriks B.V. (HEAT&design) is de Flevolandse dealer van het merk Instal Projekt. De designradiatoren van Instal Projekt kenmerken zich door een grote variëteit aan modellen. Van handdoekradiatoren tot exclusief design, in diverse afmetingen en diverse prijsklassen. Sommige radiatoren lijken vanwege het exclusieve design meer op kunst dan op een verwarming. De designradiatoren van Loodgietersbedrijf Hendriks B.V. (HEAT&Design) worden daarom vaak gebruikt in diverse woonprogramma's op tv. De kwaliteit van Instal Projekt is bijzonder hoogstaand, waardoor maar liefst zes jaar garantie kan worden verleend op deze producten.

Spectaculair voordeel

"Om de verhuizing naar onze nieuwe locatie (De Paal 7-2 Almere) te vieren, bieden we onze bestaande en toekomstige klanten een spetterend voordeel", zegt eigenaar de heer Ineke. "Onze showroom is fascinerend en zeker een bezoek waard, er zijn ruim 35 verschillende modellen design-radiatoren te zien. Tevens kunt u tijdens de Warm Wonen Show uw voordeel doen met de aanschaf van een nieuwe HR-ketel, want uw oude ketel is geld waard!"
Tijdens de Warm Wonen Show is er dan ook een CV-ketelfabrikant aanwezig om u te woord te staan, voor iedere bezoeker ligt er een leuke attentie klaar.
Loodgietersbedrijf Hendriks B.V.

De Paal 7-2
1351 JB Almere
036-5310300
www.dickhendriks.nl