Wat Volendam kan, kan in Almere toch ook?Help Danny Nicolay aan een top-10-hit!

19 november 2008 08:00

ALMERE - 'Niet zo lelijk kijken', de nieuwe single van de Almeerse zanger Danny Nicolay, heeft grote hitkansen. In samenwerking met Almere DEZE WEEK wil de zanger proberen de plaat in de Nationale top-10 te krijgen. Er zijn prachtige prijzen te winnen!


Hoe komt het tocht dat het vissersdorp Volendam zoveel artiesten kent die landelijke hits scoren? Dat komt omdat Volendammers elkaar altijd steunen. De Volendammers downloaden of kopen massaal de nieuwe single van bijvoorbeeld Jan Smit, Nick & Simon, de 3 J's. Wij hebben in Almere ook veel artiesten en de beste is misschien wel de bekende Danny Nicolay die al zo'n vijftien jaar in de stad woont. Danny is een artiest die alles in huis heeft om landelijk door te breken, maar steeds net niet die erkenning krijgt die hij nodig heeft.
Almere DEZE WEEK neemt het initiatief om Almeerders te bewegen achter onze artiest te gaan staan en massaal zijn nieuwe single te gaan downloaden via zijn website www.dannynicolay.nl. Een download kost slechts 99 eurocent en er zijn prachtige prijzen mee te winnen. Uit alle downloaders worden namelijk tien winnaars getrokken.

Prijzen

-   1e prijs: een geheel verzorgde artiestenreis van Rob Brouwer Produkties naar Turkije voor twee personen in een all-inclusive 5 sterren-hotel.
-   2e prijs: een reis naar de feestweek van Westendorf - Oostenrijk van 16 tot en met 20 maart 2009 (op basis van eigen vervoer) inclusief overnachtingen in hotel/pension, ontbijt en toegang tot vier Nederlandse feestavonden.
-   3e prijs: Een multimediapakket bestaande uit een mobiele prepaid-telefoon, een MP3-speler, een portable dvd-speler en een digitaal fototoestel.
-   4e tot en met 10e prijs: een Danny Nicolay-pakket inclusief cd en leuke extra's.
Deze actie loopt tot en met woensdag 17 december.
Winnaars worden in de Almere DEZE WEEK van 25 december bekend gemaakt. (prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld)

In kader
Wie de echte single wil hebben moet snel naar de Music Store in Almere-Muziekwijk of Music Store Hilversum gaan. De eerste vijftig lezers krijgen de mogelijkheid om de single daar gratis op te halen! (25 per winkel en één per persoon)