Webdesign-Totaal is goed en betaalbaar

30 september 2009 07:00

ALMERE - Het Almeerse bedrijf Webdesign-Totaal levert complete websites voor zeer voordelige prijzen aan bedrijven en verenigingen. Dat gebeurt op basis van het bekende Joomla-platform: goed en betaalbaar.


Voor ongeveer 350 euro (exclusief btw) kan bij Webdesign-Totaal een complete website worden verkregen. Webdesign-Totaal maakt een ontwerp voor de website en bouwt de site helemaal op maat zodat deze foutloos op het internet te zien is. Dat is ideaal voor bijvoorbeeld verenigingen en MKB-bedrijven. Als een restaurant bijvoorbeeld een nieuwe menukaart wil invoeren, kan dat eenvoudig zelf worden gedaan. De programmeur is daar niet meer voor nodig. De inhoud van de site kan worden gewijzigd in een soort Word-achtige omgeving waar bijna iedereen mee overweg kan.
Extra voordeel van Webdesgin-Totaal dat, naast de voordelige prijs, ook de service hoog in het vaandel staat. De mensen achter Webdesign-Totaal zetten met het bedrijf hun hobby voort en willen graag tevreden klanten. Tot drie maanden na oplevering van de site kunnen kosteloos wijzigingen worden aangebracht. Daarna kan de site eenvoudig zelf worden bijgehouden, maar is ook een voordelig onderhoudscontract af te sluiten.


Almere-forum

Eén van de sites die Webdesign-Totaal heeft ontworpen is www.almere-forum.nl. Op deze site is nieuws uit Almere te vinden, waarop inwoners kunnen reageren. Webdesign-Totaal wil van de site een Almeerse community maken. Daarvoor zijn vrijwilligers nodig die de berichten doornemen. aanmaken en zorgen dat aanstootgevende berichten worden gefilterd. Meer informatie: www.almere-forum.nl.
Webdesign-Totaal

www.webdesign-totaal.nl
06-83017505