Weer echte brommobieldealer in Almere

22 april 2010 07:00

DE VAART - Garage en doe-het-zelf-service De Auto-Maten Almere heeft maandag 12 april het officiële dealerschap voor de brommobiel Microcar verkregen. Er is dus weer een echte brommobieldealer in Almere.


Een brommobiel is een bijzonder en kostbaar voertuig en vraagt om speciaal onderhoud en servicewerkzaamheden. De Auto-Maten is dealer-specialist, wat betekent dat zij voor alle merken en modellen brommobielen onderhoud en reparaties verrichten.
Microcar ontwikkelt al 25 jaar brommobielen en is een zeer gezien merk op de Franse wegen. Souplesse, comfort en stijl staan hoog in het vaandel bij Microcar, waar men net een nieuw en zeer gebruiksvriendelijk model op de markt heeft gebracht. Iedereen is van harte welkom om deze nieuwe Microcar te komen bekijken bij de Auto-Maten Almere.

Zelf onderhoud plegen

Het is mogelijk om bij De Auto-Maten Almere zelf onderhoud aan auto, brommobiel, oldtimer, camper, bus, caravan enzovoort te plegen. Almeerders kunnen er bruggen, werkplekken en gereedschappen huren om alle voorkomende werkzaamheden zelf uit te voeren.
Wie er zelf niet uitkomt kan ook alle onderhouds- en herstelwerkzaamheden tegen een zeer gunstig uurtarief (45 euro inclusief btw) door De Auto-Maten laten uitvoeren. Zij staan klaar.
De Auto-Maten nodigen u vrijblijvend uit om bij hen te komen kijken en te beleven wat u er zelf allemaal kunt doen en wat De Auto-Maten voor ú kan doen. De Auto-Maten is te vinden aan de Vlotbrugweg 9 op industrieterrein De Vaart in Almere Buiten, 036-5292566. Of kijk op www.deautomatenalmere.nl.