Weer goed leren slapen door Almercursus Beter Slapen

12 juli 2007 14:25

ALMERE - “Ik heb er veel van geleerd en het mooie is, sindsdien slaap ik weer goed”. Zo reageert een deelnemer aan de cursus Beter Slapen van Almer, het servicepakket van Zorggroep Almere. Almer heeft de cursus Beter Slapen ontwikkeld, die start op maandagavond 17 september op het hoofdkantoor van Zorggroep Almere.


Doel van de cursus is dat deelnemers leren wat zij zelf kunnen doen om nu en in de toekomst beter te slapen, liefst zonder slaapmiddelen. Ongeveer 70 procent van de mensen die tot nu toe deze cursus heeft gevolgd, vindt dat na afloop hun slaappatroon inderdaad verbeterd is.
Beter Slapen bestaat uit zes bijeenkomsten van twee uur, waaronder een gastles door een Hatha Yogadocente. De eerstvolgende cursus start maandagavond 17 september op het hoofdkantoor van Zorggroep Almere, Randstad 22-01 in Almere Stad. De bijeenkomsten beginnen om 19.30 uur en eindigen om 21.30 uur.
Voor meer informatie en aanmelding is Almer op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur bereikbaar via 0900-7755777 (Zorglijn, 7,5 cent per gesprek). Mailen kan ook naar almer@zorggroep-almere.nl. Op de website www.almer.nl is een overzicht van alle cursussen. Hier kunnen geïnteresseerden zich via een inschrijfformulier rechtstreeks inschrijven voor een bepaalde cursus.