Wellnessarrangement VLAANDEREN3-daagse autovakantie Mechelen incl. ontbijt, welkomstdiner en entree Ther

03 maart 2010 08:00

Kom genieten en ontspannen in Vlaanderen! Wij hebben een heerlijk wellnessarrangement naar het gezellige Mechelen ingekocht. U verblijft in het 3-sterren Novotel Mechelen Centrum inclusief ontbijtbuffet en 2-gangen welkomstdiner. Bovendien krijgt u ook nog 1 dag gratis entree tot de moderne en luxueuze Thermen 't Mineraal in Rijmenam. Hier kunt u heerlijk relaxen in de verschillende baden en sauna's. Als lezer van deze krant heeft u t/m 10 maart exclusief de mogelijkheid om dit heerlijke arrangement te boeken…


MECHELEN

Niet alleen de Mechelaar zelf stelt vast dat Mechelen bruist, ook de vele bezoekers die de stad ontdekken reageren enthousiast! Of u nu komt winkelen, een gezellig terrasje meepikt of een tentoonstelling bezoekt, het unieke historische kader krijgt u er extra bij. Verken de gezellige binnenstad met haar talrijke pleintjes, bekende monumenten en historische gebouwen. Uniek zijn de Mechelse poppetjes en de altaarstukken in het Oud Schepenhuis. Mechelen heeft daarnaast ook een beiaardschool (klokkenspel) en maar liefst vijf beiaarden in bezit. Breng daarnaast ook zeker een bezoek aan de Sint-Romboutstoren, Planckendael en Technopolis.
THERMEN 'T MINERAAL

Voor ontspanning bent u in Thermen 't Mineraal in Rijmenam aan het juiste adres! Dit prachtige beauty- en wellnesscenter beschikt over vele faciliteiten, waaronder een buitenzwembad, afkoelbad, twee whirlpools, een stoombad, een mooi aangelegde tuin met ligweide en een rustruimte. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de sauna's! Binnen vindt u o.a. een kruiden-opgietsauna, een bio-kruidensauna en een infraroodsauna. Buiten is er o.a. een Finse blokhutsauna, een Kello sauna met openhaard en een Himalaya-grot. Voor een hapje en drankje kunt u terecht in het restaurant, de bar, de loungebar en in de wintertuin.
OPENINGSTIJDEN 'T MINERAAL

Thermen 't Mineraal is iedere dag geopend van 11:00 tot 24:00 uur en ligt op ca. 10 km van het hotel.
AANKOMSTDATA LR 51.216

Dagelijks van 12 maart t/m 28 augustus
3 dagen vanaf € 99
Prijzen zijn per persoon, op basis van 2 personen.
Inclusief: verblijf in het 3-sterren Novotel Mechelen Centrum, ontbijtbuffet, 2-gangenwelkomstdiner (hoofdgerecht en dessert) en één dag entree voor Thermen 't Mineraal in Rijmenam (op de 2e dag).
Exclusief: vervoer, niet genoemde maaltijden, reis- en annuleringsverzekering,
Calamiteitenfonds € 2,50 en reserveringskosten € 17,50 per boeking (verplicht).

Boeken en informatie

Typ in uw internet browser www.kras.nl/LR51216 Kies uw vertrekdatum, klik hierop, bekijk de prijsberekening en ga naar BOEK NU. Of bel met: 0900-9697 (15cpm) o.v.v. reisnummer LR 51.216