Wereldmuziek in de aanbieding bij Duka la Dunia

10 september 2008 07:00

ALMERE - Duka la Dunia verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Deze maand is wereldmuziek bij Duka la Dunia in de aanbieding.


Alle producten bij Duka la Dunia zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Door de verkoop ervan kunnen inwoners van het ontwikkelingsland waar het product vandaan komt een bedrijf opbouwen of hun kinderen naar school sturen. Elke maand is er een nieuwe aanbieding. In de maand september zijn de bekende Putumayo cd's aan te schaffen met tien procent korting. Dezelfde korting geldt ook voor muziekinstrumenten. Bovendien krijgen klanten bij aankoop van twee cd's nog eens een gratis mini-cd met zes prachtige swingende nummers uit verschillende landen. Met de CJP-pas krijgen jongeren op alle non-food aankopen tien procent korting.
Putumayo betekent zoiets als 'geboorte van een rivier' of 'waterplaats'. De organisatie Putumayo wil mensen overal op de wereld in aanraking laten komen met muziek uit verschillende culturen. De opbrengst van de wereldwijde verkoop van de cd's komt ten goede aan non-profit organisaties die de kwaliteit van het leven willen verbeteren in de landen waar de muziek vandaan komt.
De Wereldwinkel wordt goed gewaardeerd, want in 2007 verkozen bijna 400.000 consumenten de Wereldwinkel tot 'Beste Winkelketen' in de categorie 'hobby, cadeau en overig'. De Wereldwinkel kreeg bovendien een tweede prijs voor het meest klantvriendelijke personeel.
Duka la Dunia is te vinden in Almere Haven aan de Kerkgracht 85A. Meer informatie: www.almerehaven.wereldwinkels.nl. (Foto: aangeleverd)