WerkShop WerkZat bij Bibliotheek Almere

22 oktober 2008 07:00

ALMERE - De bibliotheek Almere organiseert op zaterdag 25 oktober een 'WerkShop' voor mensen die op zoek zijn naar (ander) werk. Tijdens de WerkShop wordt aandacht besteed aan de sollicitatiebrief, het CV, het gesprek en alle andere praktische zaken die te maken hebben met het sollicitatieproces.


De workshop vindt plaats in Bibliotheek Almere Stad op zaterdag 25 oktober van 13.00 tot 16.00 uur en kost 29 euro. Er is ruimte voor maximaal veertien deelnemers. Aanmelden kan tijdens openingsuren bij de informatiebalie op de tweede etage van Bibliotheek Almere Stad, telefonisch via 036-5486045 of per email: werkzat@bibliotheekalmere.nl. Geïnteresseerden kunnen zich via deze weg ook nog steeds inschrijven voor een gratis spreekuur met een loopbaancoach.

WerkZat

WerkZat, een initiatief van de Vereniging van Openbare Bibliotheken, de RVU educatieve omroep en de Bond van Nederlandse Volksuniversiteiten, is een landelijk coachingsproject bestemd voor mensen die werk zoeken en mensen die er serieus over nadenken een andere richting in te slaan op de arbeidsmarkt. De activiteiten zijn gericht op een breed publiek: van herintredende vrouwen, tot starters van een eigen bedrijf en van 40-plussers tot jongeren die zich willen leren presenteren.
Meer informatie: www.bibliotheekalmere.nl en www.werkzat.nl.