Wethouder Haanstra start Dag van de Dialoog in Kunstlokaal

04 november 2009 08:00

MUZIEKWIJK - Wethouder Haanstra opent donderdag 5 november om 12.00 uur de Dag van de Dialoog in het Kunstlokaal bij station Muziekwijk. De wethouder zal de dag op verrassende wijze aftrappen, geheel in lijn met het thema 'Verrassend Almere'.


Op 5 november gaan overdag en 's avonds honderden Almeerders met elkaar in dialoog op de Dag van de Dialoog Almere 2009. Dat gebeurt verspreid door de hele stad. Bijzonder is de forse deelname dit jaar van jongeren. Op de Meergronden in Haven en op het ROC in Buiten zijn twintig dialoogtafels van acht mensen gevuld. Op het ROC zijn studenten van Pabo Almere gespreksleider. Op de Meergronden leiden leerlingen uit 5 VWO de dialogen.

Er is nog beperkt plaats!

Voor Almeerders die nog mee willen doen, is er nog plek:
-   om 12.00 uur in buurtcentrum De Cartoon aan de Gerrit Th. Rotmanlaan 28 in de Stripheldenbuurt, waar ROC Flevoland tien tafels organiseert. Gespreksleiders daar zijn studenten van de Pabo.
-   om 15.00 uur in de Burgerzaal van het stadhuis, waar de gemeente Almere vijf tafels organiseert. Eén van de gespreksleiders is wethouder Haanstra.
-   om 19.00 uur, waar nog enkele plaatsen zijn bij woningcorporatie Ymere in de Stripheldenbuurt, Kruidenwijk en Filmwijk.
Aanmelden kan via info@almeredialoog.nl. Meer informatie op www.almeredialoog.nl.
Landelijke Week van de Dialoog

De Week van de Dialoog wordt georganiseerd met als doel om contact en verbindingen tussen mensen te creëren, wat bijdraagt aan een prettig leefklimaat in de buurt, wijk en stad. Meer informatie op www.nederlandindialoog.nl en www.almeredialoog.nl.