Wie maakt de mooiste foto van thuis?Thuis in de Stripheldenbuurt

31 juli 2009 06:30

STRIPHELDENBUURT - Voor de open dag van de Stripheldenbuurt in Almere Buiten op zaterdag 26 september, organiseert dagactiviteitencentrum Het Clubhuis een foto-expositie. Kinderen kunnen hun mooiste foto waarin 'thuis' tot uiting komt, toesturen. De foto's worden tijdens de open dag geëxposeerd.


Het Clubhuis is een locatie van de stichting Dag Activiteiten Centrum (DAC) Almere en biedt activiteiten aan mensen die te maken hebben gehad met psychische problemen. Die mensen kunnen er terecht voor persoonlijke begeleiding, cursussen, trajectbegeleiding en werk.
Alle kinderen uit de Stripheldenbuurt kunnen een foto van hun 'thuis' uiterlijk donderdag 10 september sturen naar Stichting DAC Almere, Het Clubhuis, o.v.v. 'Expositie Thuis in de Stripheldenbuurt', Pieter Kuhnweg 24, 1336 HK Almere Buiten. De foto wordt gebruikt voor de open dag van Stripheldenbuurt. Na de expositie kunnen de kinderen de foto weer komen ophalen. Bij de foto moet ook naam en leeftijd. worden meegezonden. Meer info bij Maartje Trotz, 036-5214955, 06-46278434 of kijk op www.dacalmere.nl.

Open dag

Op zaterdag 26 september worden er van 13.00 tot 16.00 uur allerlei activiteiten georganiseerd. De dag staat in het teken van ontmoeten en kennismaking. Brede school Het Vlechtwerk is het centrale punt van waaruit de hele dag vier treintjes door de Stripheldenbuurt rijden. Met de treintjes rijdt ook een archeoloog mee, die passagiers meer vertelt over de geschiedenis en archeologie van de wijk. Bewoners van de ecologische woningen De Buitenkans stellen hun woning open voor geïnteresseerden.
Voor meer informatie over de open dag: Gwenny Claasz Coockson, claasz@deschoor.nl, 06-52420463.