Wie wordt de Pokerkampioen van Almere?

16 januari 2010 08:00

BUITEN CENTRUM - In Grand Café Seventies-Eighties is vorige week de strijd begonnen voor de titel 'Pokerkampioen van Almere'. Acht weken lang wordt er op de dinsdag- en woensdagavond uitgemaakt wie zich Pokerkampioen Almere 2010 mag noemen. Ook niet-pokeraars zijn van harte welkom op de speeldagen.


Grand Café Seventies-Eighties is één van de locaties waar zelfs twee voorrondes van de Pokerkampioen van Nederland zijn gespeeld. Twintig avonden kon er door tachtig spelers per avond gestreden worden voor een plek in de regiofinales. Deze finales vinden in januari plaats in de Rotterdamse club Outland. Vanuit Grandcafé Seventies-Eighties hebben zich zes deelnemers geplaatst.
Ook dit jaar zal de competitie weer op televisie te volgen zijn. Van de regiofinales en de finale worden spannende uitzendingen gemaakt, waar ook veel van de kroegen aan bod zullen komen. Tot aan de uitzendingen zullen alle tussenstanden, foto's en video's terug te vinden zijn op www.pokerkampioenvannederland.nl. Kijk ook op: www.grandcafe7080.nl.