Wijn in Corrosia! Een komedie met een drankje

13 december 2009 08:00

HAVEN - In Corrosia! Theater de Roestbak aan de Markt 1 speelt donderdag 10 december om 20.30 uur de voorstelling 'Gewürztraminer', een zwart-gerande komedie over de liefde.


De Gewürztraminer staat bekend als een van de meest aromatische en geurige van alle witte druiven. Toch is het gelijknamige toneelstuk van Marcel Osterop niet zo onbezorgd en heerlijk als dit klinkt. Osterop schreef een komische, maar ook absurde en hier en daar zwarte tekst over troost. In de sfeer van de voorstelling trakteert Corrosia! in samenwerking met Wijnhuis Knape aan de Brink 37 in Almere Haven, na afloop een glas Gewurztraminer van Haeffelin uit de Elzas aan bezoekers.

Speciale kortingsacties

Reserveer kaartjes bij Corrosia! voor de voorstelling onder vermelding van 'actie Wijnhuis Knape' en betaal twee kaartjes voor 15 euro (in plaats van de normale toegangsprijs van 26 euro) via 036-5215648 of reserveren@corrosia.nl.
Bezoekers van de voorstelling krijgen tevens op vertoon van het toegangskaartje 25 procent korting op een fles Gewürztraminer bij Wijnhuis Knape. Deze actie is geldig tot eind december 2009. Meer informatie over de voorstelling: www.toneelgroepcargo.nl. www.wijnhuisknape.nl