WijnDistrict: online wijnwinkel in Almere

05 november 2008 08:00

ALMERE - WijnDistrict is onderdeel van Wijnkoperij Steinz uit Almere. Het bedrijf is al enige tijd actief als wijnwebwinkel en levert wijnen uit de meest bekende en geliefde wijnlanden zoals Spanje, Italië, Argentinië, Chili en natuurlijk Frankrijk. "Met onze wijnen streven we een hoger doel na: zij bieden rust, bezinning en gezelligheid, verpakt in een fles", aldus eigenaar Arjan Steinz.


Omdat het een webwinkel is zijn de kosten laag en dat is te merken in de scherpe prijzen voor de wijnen. Alle bestellingen worden netjes bij de klant afgeleverd en voor een bestelling vanaf zes flessen zijn er geen bezorgkosten in Almere. Op verzoek kan er ook 's avonds worden bezorgd.
De wijnen in het assortiment van WijnDistrict zijn allemaal beoordeeld op smaak en kwaliteit, waarbij de verhouding prijs-kwaliteit als voornaamste criterium gehanteerd wordt. "We hebben er een sport van gemaakt om uit het enorme wijnaanbod op de Nederlandse markt, uitsluitend de pareltjes te zoeken en deze aan te bieden aan onze klanten. Hierdoor hebben wij dus ook ontdekt dat goede wijn niet duur hoeft te zijn maar dat er toch een soort ondergrens is voor kwaliteit."

Prijs

De wijnen van WijnDistrict variëren in prijs van ongeveer 4 tot 50 euro, waarvan de meeste wijnen tussen de 5 en 15 euro kosten. Steinz: "Uiteindelijk zijn er veel vaste kosten die de prijs van een wijn bepalen, zoals de fles, de kurk (of schroefdop), het bottelen en transport. Daarnaast spelen zaken als grondsoort, klimaat en druivenkwaliteit een belangrijke rol in de basis van een goede wijn. Met name de wijngaard en manier van bereiding bepalen in hoge mate de uiteindelijke kwaliteit."
Op zoek naar een bepaalde wijn of gewoon meer weten over dit onderwerp? Kijk op www.wijndistrict.nl of bel 06-30066973. Bedrijven kunnen voor wijnrelatiegeschenken terecht op www.wijnkoperijsteinz.nl.