Win een mountainbike

23 februari 2011 06:00

POORT - Zondag 27 februari wordt de tweede editie van de Almere DEZE WEEK MTB Classic gereden. Deze mountainbiketocht kan worden gereden met een afstand van 25 of 50 kilometer. Er wordt gestart bij het Topsportcentrum in Almere Poort van 9.00 tot 10.00 uur.


Laat je goede voornemens niet verslonzen en doe zondag 27 februari mee aan de 'Almere DEZE WEEK MTB Classic'. Deze MTB-tocht met een afstand van 25 of 50 kilometer gaat door de mooie omgeving van Almere zoals de bossen Pampushout en Almere Strand.
Deze tocht wordt georganiseerd door de Fiets Race & Toer Club Almere (FRTCA) en de huis-aan-huiskrant Almere DEZE WEEK. De route gaat door gebieden waar normaal gesproken niet gefietst mag worden. Er wordt gestart tussen 9.00 en 10.00 uur bij het Topsportcentrum aan de Pierre de Coubertinlaan 7 in Almere Poort. Er zijn twee routes: van 25 en 50 kilometer.
Inschrijven kan via www.almeredezeweek.nl, www.frtcalmere.nl maar is ook op de dag zelf nog mogelijk. Onderweg zijn er een aantal verzorgingsposten. Na afloop is er gelegenheid om je fiets schoon te maken en je kan genieten van een warme kop erwtensoep.