Win je eigen Sweet16Party

29 april 2009 07:00

ALMERE - Alle Almeerse 16-jarigen kunnen kans maken op een Sweet16Party, vergelijkbaar met het MTV-programma 'My super Sweet16', een vette actie die Almere DEZE WEEK samen met Quality Centre organiseert. Het feest begint al thuis, waar de uiteindelijke winnaar van de Sweet16Party samen met zes VIP-vrienden door een limousine wordt opgehaald. Daarna komen ze in stijl aan bij Quality Centre waar ze een giga-avond met honderd beste vrienden gaan beleven.


"Het feest is geheel verzorgd. Drankjes en hapjes zijn voor onze rekening. Je kan zelf bepalen hoe je het wil hebben, in welk thema. Of het nu bling-bling is of R&B, alles kan. Een DJ zorgt voor de muziek. De hele avond is dus helemaal voor jou en honderd van je beste vrienden", zegt Claudia van Genne, vestigingsmanager van Quality Centre.
Het feest vindt in overleg met de winnaar plaats op een avond in de maand juni. De locatie voor dit vette feest is Quality Centre, waar Almeerders sinds kort kunnen trouwen. Claudia: "Een prachtige (trouw)locatie inderdaad, met restaurant en kinderopvang. Voor Quality centre is geen feest te gek…"

Spelregels

Natuurlijk zijn er spelregels aan verbonden. "Alleen als je na 1 januari dit jaar 16 bent geworden, of aan kunt tonen dat je nog 16 moet worden in de periode tot 1 augustus aanstaande én uit Almere komt, kan je je opgeven voor de Sweet16Party", zegt Claudia. "Jongens en meiden of familie en vrienden kunnen een filmpje insturen om te zeggen waarom jij of je vriend, vriendin, zoon of dochter juist deze vette actie, de Sweet16Party moeten winnen." Het filmpje mag maximaal 2 minuten duren.
Winnen?

Maak een filmpje van maximaal 2 minuten in waarom jij deze Sweet16Party zéker moet winnen. Dit kan nog tot woensdag 20 mei! Daarna verschijnen de tien leukste filmpjes op deze website, waar iedereen tot en met vrijdag 29 mei via sms op hun favoriet kan stemmen. Degene met de meeste stemmen is dan de winnaar van de Sweet16party. De winnaar zal in de editie van 3 juni bekend gemaakt worden.
Hoe werkt het?

Upload het filmpje op www.youtube.nl. E-mail daarna het linkje van het geuploade filmpje met naam en telefoonnummer naar: sweet16party@almeredezeweek.nl. De regels zijn ook te lezen door de klikken op de banner My Sweet 16 Party Contest.