Winkel in Haven behoort tot nieuwe generatieVolledig vernieuwde Kruidvat in Haven opent deuren

23 juli 2009 07:00

HAVEN CENTRUM - Kruidvat heeft dinsdag 21 juli haar volledig vernieuwde winkel aan het Plein 5-11 in Almere Haven geopend. De nieuwe winkel biedt klanten het vertrouwde voordeel in een moderne en zeer toegankelijke winkelomgeving. Door de overzichtelijke en logische presentatie vinden klanten gemakkelijk hun weg in de winkel.


De winkel behoort tot de nieuwe generatie Kruidvat-winkels, waarmee de drogisterijketen zich nog sterker wil onderscheiden in de Health & Beautymarkt. Het vernieuwde winkelconcept wordt uitgebreid naar alle Kruidvat-winkels.
Winkelmanager ErtanYazir is trots op zijn nieuwe winkel. "In de vernieuwde winkelformule van Kruidvat staat de klant centraal. Zo is de winkel erg overzichtelijk en toegankelijk, uiteraard met het bekende voordeel en de verrassende aanbiedingen die klanten van ons gewend zijn. Zij kunnen net als voorheen bij Kruidvat terecht voor een verrassend en betaalbaar assortiment, maar in een volledig vernieuwde en gemoderniseerde winkelomgeving. Beleving, uitstraling en toegankelijkheid staan hier centraal. We nodigen iedereen dan ook van harte uit een kijkje te komen nemen in onze nieuwe winkel!"

Toegankelijk

Vernieuwend is het complete assortiment voor mannen aan het begin van de winkel: variërend van aftershave tot dagcrème. De babyproducten staan achter in de winkel, zodat (aanstaande) moeders in alle rust het assortiment kunnen bekijken. In het hart van de winkel worden de wekelijkse acties en aanbiedingen op een toegankelijke wijze gepresenteerd. Een nieuwe opstelling met meerdere kassa's naast elkaar zorgt ervoor dat wachttijden tot een minimum beperkt blijven.
Kijk voor meer info op www.kruidvat.nl.