winkelsombinnentelopen.nl biedt vele voordelenWebsite winkeliers uit Haven online

02 september 2009 07:00

HAVEN CENTRUM - Alle Almeerders kunnen vanaf deze week via de digitale snelweg op een relaxte manier bij een aantal winkels in Haven binnen lopen. De website van BVOAH, de belangenvereniging ondernemers Almere Haven, www.winkelsombinnentelopen.nl is namelijk online gegaan.


Een groot deel van de winkels van Almere Haven heeft zich aangesloten bij deze vereniging. Voorzitter van de BVOAH is Ferry Meegdes, Marjo Alosery is secretaris en Gerard Rijswijk is penningmeester. De winkeliersvereniging uit Haven zet zich in voor samenwerking met haar leden, de gemeente en de eigenaren van de panden in voor een mooi, gezellig, schoon, veilig en kwalitatief winkelcentrum met een eigen karakter.
De BVOAH onderschrijft daarmee haar credo's "Samen zijn we sterk en vele handen maken licht werk". In de praktijk betekent dat winkeliers uit Haven zich sterk maken voor een goede verlichting, mooie plantenbakken in zomer en winter en het verwijderen van graffiti. En voor nog veel meer zaken zet de BVOAH zich in, alles in goede samenwerking met haar leden, de gemeente en de eigenaren.
De vereniging laat weten "dat de bezoeker/klant altijd het belangrijkst is", omdat deze het winkelcentrum steeds weet te vinden. Met de website wil de BVOAH de klant (nog) beter informeren over onze leden met hun ondernemingen/winkels en eigen website, de aanbiedingen, evenementen zoals het Havenfestival, de intocht van Sinterklaas en andere zaken die in de toekomst interessant zijn.

Voordeel

Een ander voordeel van de site is dat het voor de bezoeker heel eenvoudig is om een vraag te stellen aan een van de winkeliers of aan de BVOAH, via de e-mailadressen. "Maar ook als iemand op zoek is naar winkelruimte, kunnen wij hem of haar wellicht verder helpen." De website wordt voortdurend bijgewerkt met nieuwe informatie en aanbiedingen van verschillende winkeliers/ondernemers. Met behulp van de handige plattegrondjes, zogenaamde 'maps' is bovendien in één oogopslag duidelijk waar de winkel zich bevindt en hoe er te komen.

Gratis Bottertocht

Almeerders die de website winkelsombinnentelopen.nl bezoeken, maken bovendien kans om tijdens het Havenfestival gratis mee te varen op een van de botters.