Winnaar DJ-contest krijgt prijs van Pioneer

25 oktober 2009 08:00

GOOISEKANT - Honderdvijftig demo's van getalenteerde DJ's kreeg de organisatie van de Pioneer Pro DJ-contest binnen. Na een spannende strijd, waarin de DJ's om en om hun kunsten vertoonden aan een professionele jury, won DJ SQL, Pim van Horssen, de wedstrijd. Afgelopen vrijdag kreeg hij bij Pioneer zijn prijs overhandigd.


DJ SQL won een jaarabonnement bij Fitness First, een boeking op Infinity Festival 2009 aangeboden door CosmoCAD en Stichting Almere en een DJM 800-mixer van Pioneer.
CosmoCAD bookings & events sloeg samen met sportschool Fitness First de handen ineen om een vernieuwende DJ-contest te organiseren, waarbij de artiest centraal staat. Pioneer en W&W Groep zegden hun samenwerking en sponsoring toe en op 14 juni begonnen de voorronden in het pand van Fitness First Almere met veertig geselecteerde artiesten. Zij werden door een professionele jury beoordeeld op techniek, originaliteit, performance en 'crowd experience'. Na iedere ronde kregen de DJ's feedback van de jury die niet alleen kritisch was, maar ook tips en advies gaf aan de deelnemers. Don van Beusekom van CosmoCAD: "Dat maakte deze wedstrijd zo anders dan andere: de DJ staat centraal. Van het commentaar van de professionele jury, die bestond uit veel bekende artiesten uit de house- en technoscène, konden de DJ's echt iets leren. Dat is onze kracht, artiesten kregen goede feedback."
De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement en wil iedereen bedanken die hier een aan mee heeft gewerkt:
www.pioneer.nl
www.cosmocad.com
www.fitnessfirst.nl
www.wwgroep.nl
www.de-president.nl