Winnaars U2-actie The Orange Box krijgen concertkaarten

24 juni 2009 07:00

MUZIEKWIJK - Klanten van de The Orange Box Almere maakten tot 15 juni kans op twee kaarten voor het U2-concert op 20 juli in de Arena. De belangstelling voor de actie was enorm, niet alleen vanwege de kaarten, maar veel mensen kenden de service van de The Orange Box Almere nog niet en vonden het een uitkomst dat hun kistje perssinaasappels lekker thuisbezorgd werd.


Uit de tientallen nieuwe klanten die zich de afgelopen twee maanden hebben aangemeld als nieuwe klant, kwam de familie van Loo-Verloop als winnaar uit de bus. Zij werden afgelopen week niet verrast met bloemen, maar (hoe kan het anders?) een kist perssinaasappels en twee toegangsbewijzen tot het concert van U2 in de Arena.
Ondertussen denken de eigenaren van de The Orange Box Almere alweer na over een nieuwe actie, die in september plaats zal gaan vinden. "We denken aan een leuk cadeautje voor iedere klant bij bestelling van een kistje vitamientjes, maar we verklappen nog niet wat..."
Voor iedereen die nu pas echt zin krijgt om een kistje perssinaasappels te bestellen: The Orange Box Almere levert het hele jaar door voor de vaste prijs van 17 euro een kistje perssinaasappels af in heel Almere, op dinsdag en donderdagavond en op zaterdagmiddag (horeca en bedrijven op afspraak vrijdags).

The Orange Box Almere

036-5408424
www.orangebox.nl