WK Voetbalkamp in voorjaarsvakantie

16 april 2010 08:42

SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - In de meivakantie kunnen Almeerse kinderen van 5 tot en met 12 jaar meedoen aan het Be Wild WK Voetbalkamp. De kinderen leren tijdens het kamp van maandag 3 tot en met vrijdag 7 mei trucjes van wereldsterren als Ronaldo en Messi, maar doen bijvoorbeeld ook een WK-quiz, 4 tegen 4-wedtrijden en andere gezellige activiteiten.

Deelname kost 150 euro voor de gehele week. Daarvoor krijgen de kinderen een mooi trainingstenue bestaande uit een broekje, shirt, kousen en eigen trainingsbal . Ook krijgen de kinderen elke dag een sportmaaltijd met gezonde broodjes en versnaperingen. "Dat is dus een heel scherpe prijs", zegt Tijn Hammer van het organiserende HL Sport. "Dat komt omdat het sportschoenen bedrijf Be Wild zich heeft opgeworpen als hoofdsponsor. Het pakket is dus heel aantrekkelijk."
HL Sport is een startend bedrijf bestaande uit twee gediplomeerde trainers die gewend zijn met kinderen om te gaan. Hammer: "Naast mij is dat Jamory Leysner, trainer van SV Huizen en voormalig Hoofd Jeugdopleidingen van FC Omniworld. Die heeft heel veel ervaring met jeugdspelers. We leren de deelnemers veel leuke technieken, maar zorgen er natuurlijk voor dat er veel plezier gemaakt wordt."
Het Be Wild WK Voetbalkamp wordt gehouden op de velden van FC Omniworld op het sportpark Fanny Blankers-Koen en duurt elke dag van 9.45 tot 15.45 uur.
Zowel jongens als meisjes zijn van harte welkom. Er kunnen maximaal 100 kinderen inschrijven dus er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dit om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen.
Geïnteresseerden kunnen informatie inwinnen of zich opgeven via www.hlsport.nl.

HL Sport

036-5246088
www.hlsport.nl
info@hlsport.nl