Woensdag 29 februari: informatieavond Hardloop Trainingen AlmereDe ideale voorbereiding op de Almere Cit

22 februari 2012 06:00

PARKWIJK - Wie zich goed wil voorbereiden op de derde editie van de Almere City Run die zondag 17 juni zal plaatsvinden, kan meedoen met Hardloop Trainingen Almere. Aan de hand van stimulerende trainingen, een interessant loperspakket en een schema op maat wordt toegewerkt naar de 7, 14 kilometer of halve marathon die de City Run rijk is.


Woensdag 29 februari is er een informatieavond in de kantine van sportcomplex Carl Dekker aan de Bongerdstraat 6. Deze begint om 20.00 uur. Vanaf woensdag 14 maart starten vanuit dezelfde locatie en op hetzelfde tijdstip de hardlooptrainingen.
De Almere City Run, met start en finish in City Mall Almere, leidt de lopers door het centrum van Almere en rond het Weerwater. Het trainingsprogramma van Hardloop Trainingen Almere sluit hierbij aan. Beginnende lopers wordt op verantwoorde wijze begeleid naar een eerste wedstrijd, gevorderde lopers worden uitgedaagd hun grenzen te verleggen.

Loperspakket

Deelnemers aan Hardloop Trainingen Almere krijgen een loperspakket bestaande uit een wekelijkse kwaliteitstraining op woensdagavond, de mogelijkheid om op zondagochtend bij Just Run mee te doen aan de duurtraining (voor gevorderde lopers), minuten loopjes op zaterdagochtend (voor de beginnende loper), verkenning van het wedstrijdparcours inclusief ontbijt, een gratis functioneel hardloopshirt, leuke gadgets en een waardebon van 20 euro van Run2Day. Ook is het inschrijfgeld voor de Almere City Run in de prijs inbegrepen.
Meer informatie of inschrijven: www.hardlooptrainingenalmere.nl.