Woningen project BeNeLux in recordtijd verkocht

06 augustus 2009 07:00

POORT - Ondanks de recessie blijkt het nieuwbouwproject BeNeLux zeer in trek te zijn bij woningzoekenden. Zo zijn in het afgelopen kwartaal voor bijna alle woningen nieuwe bewoners gevonden. Er zijn nu nog slechts enkele woningen beschikbaar.


Het project BeNelux kenmerkt zich door de ruime woningen, diepe tuinen, prima parkeervoorzieningen en het unieke alleen voor bewoners toegankelijke binnenterrein. De nog beschikbare woningen hebben woonoppervlaktes van circa 139 of 157 vierkante meter en hebben drie volwaardige verdiepingen. Doordat er op de tweede verdieping geen schuine kappen zijn, biedt deze woonlaag de mogelijkheid om totaal drie extra slaap-, werk- of studeerkamers en een tweede badkamer te realiseren. Hierdoor kan op deze manier een zeven-kamerwoning worden gerealiseerd. Achter in de, tot wel 23 meter diepe, tuinen bevindt zich de ruime berging. Vanuit de tuin is er toegang tot een gezamenlijk, alleen voor bewoners toegankelijke, binnenterrein. Hier bevinden zich ook de overdekte parkeerplaatsen, zodat de auto altijd veilig, droog en dichtbij de woning staat geparkeerd. Het dak boven de parkeerplaatsen is optimaal gebruikt.

Appartementengebouw Fenicië

Op de derde verdieping van het appartementengebouw Fenicië worden twaalf starters-appartementen gebouwd. Er zijn nog enkele appartementen van circa 55 vierkante meter beschikbaar. De ruimte is optimaal ingedeeld en de royale woonkamer met open keuken ligt op de zuid en heeft door de flinke raampartijen met Frans balkon zeer veel lichtinval.
Naast de startersappartementen zijn er nog een aantal drie-kamerappartementen variërend van 95 tot en met 110 vierkante meter. De meeste appartementen zijn voorzien van een loggia op het zuiden. Voor meer informatie: www.brockhoff.nl

Brockhoff Nieuwbouwmakelaars

Keizer Karelweg 223
Postbus 630
1180 AP Amstelveen
020-5437373