Word lid van de Club van 100 of de Club van 150Alle hens aan dek voor Kindervakantieland

19 mei 2010 07:00

HOUT - Kindervakantieland wil het deze zomer wéér gaan doen: vijf vakantieweken organiseren voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Honderdvijftig kinderen komen er aan om van een onbezorgde vakantieweek te genieten op Stadslandgoed De Kemphaan.


Maar Kindervakantieland kan dat niet alleen. Er is hulp nodig van vrijwilligers voor begeleiding van de kinderen en voor de huishoudelijke taken. Bovendien zijn er sponsors nodig om een groot deel van de kosten voor de kinderen te betalen.

Vrijwilligers

Elke vakantieweek zijn tien vrijwilligers nodig voor begeleiding van de kinderen; drie vrijwilligers doen huishoudelijke taken (inkopen, koken en schoonmaak) en twee vrijwilligers coördineren alle activiteiten in de week. Tel maar op: 15 vrijwilligers voor één week en 75 voor vijf weken. Er zijn er al een heleboel, maar het team is nog niet compleet. Wie ook wil komen helpen, kan zich aanmelden via de website: www.kindervakantieland.nl .
Sponsors

Kindervakantieland heeft diverse sponsors die bijdragen om de vakantieweken te kunnen bekostigen: Jantje Beton, Ymere, DW Facility Groep, de gemeente Almere, Almere DEZE WEEK, etc. Maar de weken kosten meer dan die sponsors inbrengen. Bovendien heeft Jantje Beton aangekondigd na dit jaar te stoppen met de steun aan Kindervakantieland. De organisatie is daarom heel hard op zoek naar andere sponsors die zich gaan verenigen in een Club van 100 en in een Club van 250.
Club van 100

De club van 100 gaat bestaan uit 100 mensen die elk jaar 100 euro voor de vakantieweken willen geven. Het begin van de club is er, maar meer leden zijn hard nodig. Wilt u aanhaken? Graag! En namens de kinderen alvast hartelijk bedankt. Aanmelden kan via info@kindervakantieland.nl . De leden van de Club worden via de nieuwsbrief op de hoogte gehouden van het wel en wee van 'hun' Kindervakantieland. Ze kunnen ook het vakantiehuis bezoeken op de sponsordag.
Club van 250

Voor de Club van 250 wordt gezocht naar 250 bedrijven die aan Kindervakantieland jaarlijks een bedrag van 250 euro schenken of een prestatie leveren van vergelijkbare waarde. Deze 250 bedrijven worden vermeld op de website van Kindervakantieland, krijgen een uitnodiging voor de sponsordag en kunnen elkaar allerlei voordelen toespelen. Het is daarom leuk, maar ook aantrekkelijk om lid te worden van deze club. Voor aanmeldingen of nadere informatie:
info@kindervakantieland.nl .

Kindervakantieland alleen redt het niet met die vakantieweken. Kom daarom helpen als vrijwilliger of word lid van de Club van 100 of van de Club van 250. Samen met u maken we er weer wat moois van voor 150 kinderen!