Workshop eigen Artbook maken

07 oktober 2009 07:00

WATERWIJK - In buurtcentrum De Draaikolk aan de Lekstraat 2 in Waterwijk geeft Hennie de Groot vanaf woensdag 14 oktober de workshop 'Maak je persoonlijke Artbook'.


Deze workshop bestaat uit twee avonden of twee ochtenden en is geschikt voor iedereen die iets bijzonders in zijn of haar leven heeft meegemaakt. Alles wat heeft geleid tot een ommekeer kan de aanleiding zijn voor het maken van een 'Artbook'.
Zoals het verlies van een baan of een dierbare, de verbouwing van een huis of een verhuizing, het eerste kleinkind, het genot van een nieuwe tuin of misschien wel een nieuwe liefde? Wat het ook is, positief of negatief, maak er een persoonlijk kunstwerk van in de vorm van een Artbook. In gemengde techniek maak je een eigen 'Moleskin Artbook' zoals alle grote kunstenaars en schrijvers jaren geleden al deden en nog steeds doen.
De cursus is op woensdag- en donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur en vrijdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur. De kosten zijn 25 euro voor twee avonden of twee ochtenden, inclusief materiaal. Exclusief Moleskin-sketchbook kost de workshop 15 euro, graag laten weten als die zelf aangeschaft wordt. Informatie en inschrijving via de website www.artisfun.nl onder 'les'.