Workshop voor kinderen en weven in Kunstlokaal

11 mei 2011 05:00

MUZIEKWIJK - Kunstenares Ermelinde de Waart exposeert momenteel in het Kunstlokaal, een voormalig leegstaand stationsgebouw onder NS-station Muziekwijk. Woensdagmiddag 18 mei geeft zij voor kinderen tussen de 5 en 11 jaar een workshop.


De workshop is tussen 13.30 en 15.00 uur en is gratis. De kinderen kunnen van wattenstaafjes een lammetje maken of een prachtig mobiel om op te hangen.
Vanaf donderdagmiddag 12 mei begint bij het Kunstlokaal NS Muziekwijk een weefgroep met open inloop. Iedereen kan meedoen, ook mensen die nog nooit een weefgetouw in handen hebben gehad. Ingrid van Raalte die de weefgroep begeleidt, is een ervaren weefster. Zij geeft graag tekst en uitleg over het maken van een weefgetouw en over het weven. De toegang is gratis maar belangstellenden moeten wel zelf hun eigen materiaal meenemen.

Kunstlokaal
Sinds augustus 2008 worden er in het Kunstlokaal exposities en activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Het Kunstlokaal is op werkdagen geopend van 13.00 tot 17.00 uur en op zondagmiddag. Alle activiteiten worden begeleid door vrijwilligers en zijn gratis toegankelijk. Het Kunstlokaal NS Muziekwijk maakt deel uit van de stichting Cultuurspoor Nieuwland CSNL.
Neem voor meer informatie contact op met Ym de Roos, 06-56179995 of stuur een e-mail naar Ym.deroos@xs4all.nl. Aan de website van het Kunstlokaal wordt momenteel gewerkt.