Workshops Mindfulness en Tai Chi in FilmwijkIzak Los Fair Play Events op Open Dag Parkhuys

03 februari 2010 08:00

FILMWIJK - Izak Los Fair Play Events (ILFPE) presenteert zich donderdag 4 februari op Wereldkankerdag tijdens de open dag van het Roparun Parkhuys Almere. Het inloophuis is het nieuwe goede doel van deze organisatie.


Na een zeer positief gesprek tussen de Ferry Los van ILFPE en Leonie Groosman van het Parkhuys is door ILFPE besloten om het inloophuis in Parkwijk als goed doel te nemen. De organisatie zet zich in voor het Parkhuys door het organiseren van evenementen met voetbal. Tevens wil zij zich inzetten voor de stimulatie van gezondheid, sportiviteit en respect (Fair Play) bij jongeren van 7 tot 18 jaar. Na deelname aan een evenement hoopt de organisatie dat deelnemers bewust zijn gemaakt over de ziekte kanker.
De Open Dag wordt gehouden in het inloophuis aan de Buñuellaan 1, tegenover het Baken Park Lyceum, waar iedereen kennis kan nemen van haar activiteiten. Er zijn rondleidingen en 's middags kunnen geïnteresseerden meedoen aan workshops Mindfulness en Tai Chi. De Open dag is van 10.00 tot 16.00 uur en de toegang is vrij.
Voor meer informatie: www.parkhuysalmere.nl en www.izaklos.nl.