Zaalvoetbal bij Place 2B

22 april 2010 12:24

MOLENBUURT - Bij Jongerencentrum Place 2B loopt het zaalvoetbalproject voor het vierde jaar. Dit jaar kunnen kinderen al vanaf 5 jaar in een team worden opgesteld en één keer per week komen trainen.


De teams vanaf 14 jaar kunnen ook wedstrijden spelen en bij de SRZA (Stichting Recratie Zaalvoetbal Almere) worden ingeschreven. Bij dit project gaat het niet alleen om zaalvoetballen: er wordt door de trainers en begeleiders steeds gelet op houding en gedrag van elke jongere en zijn/haar schoolresultaten spelen ook een rol. Tijdens individuele gesprekken, die gevoerd worden met jongeren die hier moeite mee hebben, wordt gewerkt aan verandering en verbetering. Géén verandering of verbetering heeft voor de speler consequenties bij trainingen en het wel of niet spelen van wedstrijden. Place2B houdt ook steeds verbinding met de ouders van de spelers, want dit contact is erg belangrijk.
Voor dit zaalvoetbalproject kunnen nog een beperkt aantal spelers opgesteld worden, dus wie zin heeft om serieus te komen trainen, en uiteindelijk meedoen aan het spelen van wedstrijden, kan via telefoonnummer 036-5291293 een afspraak maken voor een intake-gesprek. Speciaal voor de meiden die willen voetballen: het zaalvoetbalproject heeft ook een damesteam! Jongerencentrum Place 2B is gevestigd aan de Wipmolenweg 54 in Almere Buiten.