Zakenfestival Almere in Schouwburg

08 oktober 2008 07:00

ALMERE - Voor ondernemers die geïnteresseerd zijn in zakendoen in en met Almere opent Schouwburg Almere op maandag 13 en dinsdag 14 oktober haar deuren. Onder het motto 'Proef je kansen in Almere' profileert Almere zich tijdens het Zakenfestival Almere.


Als een van de initiatiefnemers van het Zakenfestival, houdt de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland ook twee interactieve netwerkbijeenkomsten over internationaal ondernemen en de groei van een bedrijf. Initiatiefnemers Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA), Gemeente Almere, Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland, WTC Almere en Almere City Marketing willen zowel Almeerse ondernemers als ondernemers uit andere Nederlandse regio´s trekken. Het Zakenfestival Almere biedt ondernemers entertainment met bijvoorbeeld Herman den Blijker, watersportactiviteiten, nieuwe netwerken, interessante bijeenkomsten en informatie. Op www.zakenfestivalalmere.nl staat het volledige programma. Ook de Kamer van Koophandel houdt twee interessante interactieve bijeenkomsten.
Ondernemers die mee willen praten, ervaringen willen horen en delen, kunnen zich voor de bijeenkomsten aanmelden via www.zakenfestivalalmere.nl, button 'aanmelden'. Toegang tot de bijeenkomsten is gratis.