Zanger Danny Nicolay bij Amsterdamse Avond Spotlight

26 januari 2010 08:00

STEDENWIJK - In Spotlight, dé plek voor een party, conference en overheerlijk diner, is zaterdag 30 januari een Amsterdamse Avond. Vanaf 20.30 uur gaat de gezellige avond van start met optredens van de live artiesten Nico Huisman, Danny Lint en Danny Nicolay.


Iedereen mag bij de Amsterdamse Avond gratis Spotlight binnen. Vanaf 18.30 uur wordt er een onbeperkt warm-koud-buffet geserveerd voor 19,50 euro per persoon. Reserveren hiervoor is gewenst.
Eén van de artiesten is de in Almere woonachtige zanger en artiest Danny Nicolay. Hij is inmiddels geen onbekende meer in de Nederlandse Showbizz. Hij heeft al vele cd-producties op zijn naam staan en heeft gewerkt met producers Roy Beltman, Kees Rietveld en de afgelopen vijf jaar met John Dirne. Danny treedt al jaren op in het land en heeft hiermee inmiddels een schat aan ervaring opgedaan en is dan ook echt klaar voor zijn landelijke doorbraak.
Afgelopen jaren stond Danny ook op grote festivals en evenementen zoals het Jordaanfestival, Hilversum Alive en op de middenstip van Gelredome voor 24.000 mensen! Twee cd-singles kregen veel aandacht. 'De geur van je huid' stond vijf weken in de top-100 en is inmiddels een veelgedraaid nummer in uitgaansgelegenheden, want door heel Nederland wordt het meegezongen tijdens de optredens van Danny.
In 2008 maakte Danny twee singles: 'De ware vrouw' behaalde de 34ste plek in de top-100 en de daaropvolgende single 'Achtbaan voor één nacht' ging zelfs de top-20 in naar plaats zeventien in deze hitlijst. In 2009 was de single 'Niet zo lelijk kijken' weer een leuk succes voor Danny, waarmee hij wederom in hitlijsten belandde en veel te zien en te horen was bij Sterren.nl, Brabant Party, Hart voor muziek, SterrenPalet, Radio NL, Bingo FM, radio Rembrandt.
Spotlight is te vinden aan de Amsterdamweg 1 in Stedenwijk. E-mail: info@spotlight.nl, www.spotlight.nl of telefoon 036-5342642.