Zanger Gio bezoekt Oostvaarders College

03 september 2008 07:00

ALMERE - Zanger Gio heeft afgelopen donderdag het Oostvaarders College in Almere bezocht. Gio, ook bekend als Giovanni Jap-Ngie was daar vanwege het TMF programma Back II (to) Back.


In dit programma wordt met een aantal artiesten en bekende Nederlanders teruggeblikt in de tijd. De middelbare schooltijd maakt daar onderdeel vanuit. Tijdens de opnames werd Gio ondervraagd over zijn tijd op het OVC, die volgens hem, "de beste school ever" was. Zijn aanwezigheid op het OVC bleef niet onopgemerkt; veel handtekeningen werden uitgedeeld en menigeen wilde met hem op de foto.
Gio was van 1998 tot 2003 leerling op het Oostvaarders College. Tijdens zijn schooltijd, maar zeker na het behalen van zijn diploma, heeft Gio zich volledig gestort op zijn muzikale carrière, en niet zonder succes. Hij speelde in voorprogramma's van onder andere Mary J Blidge, Destiny's Child en Pussycat Dolls. Eveneens was hij de leadzanger in de nr 1 single van Ali B: Groupie Love. Gio is momenteel bezig met een Nederlandstalig project bij zijn nieuwe platenlabel TU-Musiq Records. Zijn eerste Nederlandstalige singel 'Denk aan Jou' is een grote hit. Zijn nieuwste single komt in het najaar uit met de titel: 'Je Hebt Me'.