Zaterdag 13 september in Wow UnderDe Dutch Urban Diva's vragen aandacht voor vrouwen

10 september 2008 07:00

ALMERE - De eerste show uit de Dutch Urban Diva's Tour is op zaterdag 13 september in podium Wow Under aan de Koopmanstraat 5. Vanaf 20.30 uur staan de zangeressen Karima, Dennis en Shirma klaar om het publiek een spetterende show vol muzikale verrassingen voor te schotelen.


Tijdens dit uitgebreide concert zingen de drie zangeressen onder begeleiding van een live band. Daarnaast wordt in tekst en beeld het verhaal van verschillende meisjes in ontwikkelingslanden verteld.
De Dutch Urban Diva's is een initiatief van zangeres Karima. Volgens Karima krijgen veel getalenteerde professionele Nederlandse zangeressen onvoldoende erkenning voor hun werk. Op het gebied van populariteit blijven de vrouwen achter bij hun mannelijke collega's.
De Dutch Urban Diva Tour maakt deel uit van de Plan Nederland-campagne 'Because I am a girl'. In deze campagne vraagt Plan Nederland aandacht voor de achtergestelde positie van meisjes wereldwijd. Als ambassadrice van Plan Nederland is Karima het gezicht van deze campagne.
De entree voor deze avond bedraagt 7,50 euro, deuren zijn vanaf 20.30 uur open. Meer info op www.karima.nl, www.plannederland.nl en www.wauwalmere.nl.