Zaterdag 27 februari Thaise avondOntdek het noorden van Thailand

11 februari 2010 08:00

WATERWIJK - In 2007 verliet Almeerder Jan Stappaerts volk en vaderland om in Thailand zijn grote liefde Aoe te trouwen en er, samen met haar een toekomst op te bouwen. Op 27 zaterdag februari organiseren zij in Sportcafé De Basis in Sporthal Waterwijk aan de IJsselmeerweg 48 een Thaise avond voor belangstellenden die overwegen Thailand in hun reis- of vakantieplannen op te nemen.


In het noorden van Thailand op zo’n 25 kilometer ten noordwesten van Chiang Mai heeft het stel drie luxe guesthouses gebouwd. De Baan Janthai zijn gebouwd in authentieke Lanna-stijl, wat land van miljoenen rijstvelden betekend. “Thailand is een fantastische vakantiebestemming!” zegt Jan enthousiast. En dan bedoelt Jan niet alleen de eilanden in het zuiden. “Zeker het noorden heeft enorm veel te bieden, zowel aan jongeren als aan de 50-plusser. Fietsen, golfen, trekking, cultuur, natuur, avontuur, hill tribes, de Golden Triangle: te veel om op te noemen.”
Baan Janthai is hét ideale rustpunt bij een rondreis door Thailand, als vakantiedoel op zich of als overwinteradres.

Open avond
Jan en Aoe willen iedereen graag nader kennis laten maken met dit prachtige land. Op de gezellige Thaise avond is er sfeervolle Thaise muziek, snacks, karaoke en een hartelijk antwoord op alle vragen over Thailand. Aoe zal haar traditionele kleding showen en zal zeker ook graag Thaise bezoekers uit Almere en omgeving welkom heten. Uiteraard zullen talloze foto’s en een beeldpresentatie uit de omgeving van Baan Janthai niet ontbreken.
Bezoekers die deze avond een verblijf boeken bij Baan Janthai, mogen rekenen op een leuke korting die, afhankelijk van de duur van het verblijf, op kan lopen tot wel vijftig procent (twaalf weken). Voorts helpen Jan en Aoe bij het vinden van (de goedkoopste of meest authentieke) excursies, fietsroutes of picknicks. Ook het contact met de lokale bevolking is hierbij een pré.
Aanmelden
De Thaise avond begint om 20.00 uur, na afloop van de volleybalwedstrijd van Allvo H1. Er staat een buffet tegen een kleine betaling (7,50 euro). Toegang is gratis. Een drankje is gratis. Vooraf aanmelden kan via e-mail: baan_janthai@hotmail.com. Kijk voor meer informatie op de website: www.baanjanthai.com.