Zaterdag 28 maart door heel AlmereKom kijken tijdens de Open Huizen Dag

25 maart 2009 08:00

ALMERE - De Almeerse NVM-makelaars organiseren op zaterdag 28 maart opnieuw een Open Huizen Dag. Van 11.00 tot 15.00 uur stellen huizenverkopers hun woning open voor geïnteresseerden die zonder afspraak én vrijblijvend kunnen rondkijken in Almeerse woningen die via NVM-makelaars te koop staan aangeboden.


De NVM Open Huizen Dag heeft voordelen voor zowel koper als verkoper. Toekomstige kopers krijgen de mogelijkheid om vrijblijvend en zonder afspraak diverse Almeerse woningen te bezichtigen. Verkopers kunnen de Open Huizen Dag aangrijpen om hun woning extra in de schijnwerpers te zetten. Zij kunnen meerdere bezichtigingen op een dag verwachten, wat leidt tot een grotere kans op verkoop.

Vrijblijvend en laagdrempelig

Kijken in een woning is vrijblijvend, zonder enige verplichting. Ook zijn te woningen te bezichtigen zonder vooraf een afspraak te maken, wat het heel laagdrempelig maakt om toch even rond te kijken in de Almeerse woningmarkt. Al een tijdje aan het denken om te verhuizen of toe aan een nieuwe woning? Dan is dit het uitgelezen moment!
Er is die dag geen makelaar aanwezig bij de bezichtigingen. Natuurlijk is er nadat kijkers zelfstandig naar de woning gekeken hebben de mogelijkheid om een afspraak te maken met de makelaar of meteen een bod te doen. Ook kunnen kopers tijdens de Open Huizen Dag meer informatie krijgen over de aankoopmakelaar, taxaties en de voordelen van een NVM-makelaar. Kijk voor meer informatie over de NVM op www.nvm.nl.

IN KADER
In deze uitgave van Almere DEZE WEEK zijn de deelnemende woningen aan de Open Huizen Dag te vinden van:
alle makelaars die meedoen aan de Wooninfo Almere, Immo Arie van der Lee, Vlieg makelaars, Vesta makelaars, Arcuris makelaar o.z., Makelaardij Laurien van der Oest, Erik Oerlemans makelaardij, Van Westhrenen makelaardij en De interim makelaar.