Zaterdag 5 septemberMet Connexxion een dagje naar Lille

01 juli 2009 07:00

ALMERE - Almere DEZE WEEK en Connexxion Tours organiseren op zaterdag 5 september een unieke dagtocht naar een braderie, jaarlijkse antiekmarkt en kermis in Lille, Frankrijk. Deze braderie is voor Europa de grootste in zijn soort.


Lekker struinen tussen oude boeken, zeepjes en geurtjes kopen. Romantisch shoppen, op zoek naar leuke hebbedingetjes, afdingen bij de antiekboer en vooral genieten van echt antiek. Of mosselen en friet eten, een pintje drinken, olijven, rillettes en marsepein proeven. Met andere woorden: genieten van de Franse streekgerechten.
Uiteraard zullen de standwerkers met hun nieuwe snufjes niet ontbreken. De markt is in het oude stadscentrum van Lille. Het centrum wordt twee dagen autovrij gehouden, zodat bezoekers onbekommerd en veilig langs alle kraampjes kunnen wandelen.
Iedere Almeerder zou deze markt minimaal een keertje moeten bezoeken. Er is voor iedereen wat te vinden op deze markt. Uiteraard is de Almere DEZE WEEK prijsaanbieding weer ‘het koopje van de week’ voor deze mooie dagtocht. Kijk voor meer info in de advertentie elders in deze krant.