Zaterdag: Sam's kledingactie

02 november 2011 06:00

HAVEN CENTRUM - De kledinginzamelingsactie van Sam's kledingactie voor mensen in noord wordt zaterdag 5 november gehouden van 10.00 tot 13.00 uur. Goede, nog draagbare kleding, schoeisel en huishoudtextiel kunnen dan op verscheidene plaatsen in gesloten plastic zakken worden afgegeven.


Dat afgeven kan bij de Goede Rede Kerk aan de Kerkgracht 60 in Haven, de Lichtboog aan de Klokkeluiderstraat 10 in Stad, de Triangel aan de Parkwijklaan 5 in Stad en Kerkelijk Centrum De Drieklank aan de Staalstraat 9 in Buiten). De opbrengst van de ingezamelde kleding gaat naar de projecten van Cordaid Mensen in Nood. Al 2,5 jaar steunt Sam's het droogte cyclus project in Kenia. In dit project wordt de lokale bevolking geleerd om zich te wapenen tegen de droogte. Echter de situatie in de Hoorn van Afrika is dermate verslechterd dat de Samenwerkende Hulporganisaties (SHO) de noodklok luiden.
Voor meer informatie over Sam’s Kledingactie en de gesteunde projecten check www.samskledingactie.nl of telefonisch 073-687 10 60.