Zeer voordelige partijgoederen Kwaliteitsimpuls voor Flevolandse Bazaar

09 september 2009 12:46

DE VAART - De Flevolandse Bazaar, de Zwarte Markt op bedrijventerrein De Vaart, heeft na de zomerstop een flinke kwaliteitsimpuls ondergaan. Op de wekelijkse bazaar zijn ook dit jaar de bekende kraampjes weer te vinden, maar worden voortaan ook restpartijen uit faillissementen te koop aangeboden.


"Dat zorgt voor een enorme kwaliteitsimpuls", zegt organisator Freek Snels. "We hebben nu bijvoorbeeld badkamermeubels en -accessoires tegen heel lage prijzen. Waar zo'n kastje in de winkel als snel 175 euro kost, liggen ze op de Flevolandse Bazaar voor zo'n 30 euro. En accessoires vaak voor zo'n drie euro. Nieuw in de doos. Daar is enorm veel vraag naar. Maar we hebben bijvoorbeeld ook afvalbakken variërend van 40 tot 160 liter, maar ook bijvoorbeeld coniferen. In het tuincentrum kost een conifeer vaak 15 euro, op de Flevolandse Bazaar liggen ze voor 2.50 euro. Wie een haag wil planten is dan al snel honderden euro's voordeliger uit."
Het aanbod van faillissementspartijen zal wekelijks verschillen. Snels: "We kondigen dat van tevoren in advertenties aan. De Flevolandse Bazaar stond altijd al voor gezelligheid, maar wordt nu voor een groter publiek interessant. De faillissements-artikelen beslaat in totaal 15.000 vierkante meter, dat is maar liefst een derde van de hal.
Uiteraard blijft de Flevolandse Bazaar ook het adres om voordelig parfum, bijouterie, kleding, telefoons, computers, autoaccessoires, snoep, wijn, dvd's, cd's en snoepgoed in te slaan.
De Flevolandse Bazaar is elke zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt 1,50 euro, inclusief gratis kopje koffie. Op zondag is er geregeld live-muziek.
Flevobazaar
Bolderweg 50
1332 AW Almere
www.flevobazaar.nl