Zelf prijs bepalen bij Het Kanteel

02 september 2009 07:00

STAD CENTRUM - In het stadshart van Almere is nog één appartement te koop in Het Kanteel. Dit schitterende, ruime appartement zal bij opbod worden verkocht via de nieuwe veilingsite biedenenwonen.nl.


Wie meedoet aan deze veiling, heeft een unieke kans om deze woning tegen een zeer gunstige prijs te kopen in vergelijking met de normale waarde. Het appartement aan De Citadel in het stadshart van Almere is normaal geprijsd voor 302.000 euro v.o.n.. Tijdens de veilingen worden biedingen geaccepteerd vanaf slechts 250.000 euro, v.o.n..

Op de site www.biedenenwonen.nl kunnen zowel nieuwbouwwoningen als bestaande woningen worden geveild. Een woning die wordt aangemeld voor een veiling kan uiteraard eerst worden bezichtigd. Voor het laatste appartement in Het Kanteel is bezichtiging mogelijk op donderdag 3 september van 17.00 tot 20.00 uur. Wie na bezichtiging belangstelling heeft voor het appartement en een maximale prijs in gedachten heeft, oriënteert zich vervolgens op de hypotheek. Als een hypotheek geen belemmeringen oplevert, meldt de geïnteresseerde zich dan aan voor de veiling. In het geval van dit appartement zal deze plaatsvinden op woensdag 8 september om 17.00 uur. Alle belangstellenden loggen via een persoonlijke code en een persoonlijk wachtwoord op dat tijdstip in op de site. Het openingsbod dient ten minste gelijk te zijn aan de minimumvraagprijs. Er wordt net zolang geboden totdat het hoogste bod twee ronden niet is overtroffen. Degene met het hoogste bod wordt dan de nieuwe eigenaar. Kijk voor gedetailleerde informatie op www.biedenenwonen.nl.

Appartement Het Kanteel
Het appartement in Het Kanteel in het stadshart van Almere is de laatste van zes appartementen uit het project De Citadel. Het project ligt midden in het stadshart van Almere, omringd door winkels, restaurantjes, terrasjes en andere uitgaansgelegenheden zoals de bioscoop en het theater. Het appartement beslaat een volledige verdieping van het gebouw en heeft een oppervlakte van 120 vierkante meter, twee slaapkamers en een riant balkon met uitzicht op het winkelende publiek en over het Weerwater. De bewoners van Het Kanteel parkeren in de afgesloten stallinggarage onder het gebouw. Het Kanteel is gevestigd aan de Citadel 86, schuin tegenover de ingang van V&D. Voor meer woninginformatie, kijk op www.almerestadshart.nl. Deze dag verhinderd, dan kan er ook een afspraak worden gemaakt om de woning te bezichtigen. Voor meer info: 0900 - EUROWONING: (0900 - 387 69 66, 10 cpm.). (Foto’s: aangeleverd)