Zelf stroom produceren met zonnepanelen van Youen is duurzaam en bespaart kosten

15 december 2020 08:00

Maand van de Duurzaamheid in Almere

ALMERE - Iedere zonnestraal op jouw zonnepaneel geeft direct rendement. In de afgelopen maanden zijn naar aanleiding van de Maand van de Duurzaamheid in de gemeente Almere vele zonnepanelen geplaatst op woningdaken. Door het grote aantal deelnemers kochten deze woningeigenaren een zonnepanelen installatie van Youen met flinke korting. Dit heeft direct invloed op de terugverdientijd van het systeem.

Samen sta je sterk

Samenwerken loont. Dat kunnen vele medebewoners uit Almere bevestigen. Zo zetten zij zich samen in voor een groene toekomst met eigen opgewekte duurzame stroom. Ook buiten de Maand van de Duurzaamheid levert de lokale zonnepanelen installateur Youen goede installaties met langjarige garanties voor een goede prijs. De eigen monteurs van Youen zijn ervaren en gecertificeerd. Daarmee wordt kwaliteit gewaarborgd.

Zonnepanelen van Youen uit Zeewolde

Zonnepanelen met een hoge opbrengst en goede garanties. Het in Zeewolde gevestigde Youen werkt zo veel mogelijk met Nederlandse leveranciers en kiest voor kwaliteit met partijen als Draka en Van der Valk. Het bedrijf is geaccrediteerd Social Enterprise vanwege haar maatschappelijke bijdrage. Dat biedt veel zekerheid. Een aankoopbegeleider van Youen maakt een plan op maat op basis van jouw situatie en wensen. Zo krijgt iedereen een gepersonaliseerde offerte die precies past. Daardoor krijg je een kwalitatief onderscheidende installatie voor de juiste prijs. Je kunt je eigen dakplan alvast maken op onze website: www.youen.nl/dakplan.

Nog dit jaar informatie over zonnepanelen op jouw dak?

Voor inwoners uit Almere die niet hebben meegedaan met de Maand van de Duurzaamheid en die wel graag willen weten wat zonnepanelen voor hen kunnen betekenen. Neem nu contact op met Youen op www.youen.nl en de aankoopbegeleider neemt direct contact met je op voor een gratis adviesgesprek en een vrijblijvende offerte gebaseerd op jouw situatie. Liever persoonlijk contact? Bel dan met aankoopbegeleider Rick Schuurkamp op 085-8222460. Youen installeert met een veiligheidsprotocol en dat kan doorgaans binnen enkele weken.