Zet een mantelzorger in het zonnetje!

08 oktober 2009 07:00

ALMERE - Zoals elk jaar biedt Steunpunt Mantelzorg Almere ook dit jaar de mogelijkheid een mantelzorger in het zonnetje te zetten. Via de bon in Almere DEZE WEEK is dat heel eenvoudig; na aanmelding krijgt deze mantelzorger rond de Dag van de Mantelzorg op dinsdag 10 november een bloemetje.


Mantelzorgers zijn mensen die langdurig zorgen voor een familielid, vriend of kennis met een beperking door bijvoorbeeld een chronische ziekte of handicap. Dit kan bijvoorbeeld de zorg zijn voor een partner die een hersenbloeding heeft gehad, voor een van de ouders met dementie of voor een zoon of dochter die in een rolstoel zit.
Iedereen die een Almeerse mantelzorger waardeert of bewondert kan nu reageren. Met de bon kan de mantelzorger worden aangemeld voor een bloemetje verzorgd door Steunpunt Mantelzorg Almere. Voorwaarde is wel dat de aanmelder in de voorgaande jaren niet dezelfde mantelzorger al eens heeft opgegeven voor een bloemetje tijdens deze actie en dat de mantelzorger in Almere woont.
De bon kan zonder postzegel opgestuurd worden naar VMCA - Steunpunt Mantelzorg, Antwoordnummer 353, 1300 VB, Almere. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook: steunpuntmantelzorg@vmca.nl. Telefonisch een mantelzorger aanmelden kan op werkdagen via 036 - 5334812. De uiterlijke aanmelddatum is 16 oktober.

IN KADER

Bloemetje voor mantelzorger 2009

Naam mantelzorger:
Adres mantelzorger:
Postcode mantelzorger:
Telefoonnummer mantelzorger:
Voor wie zorgt hij/zij:
Naam aanmelder:
Telefoonnummer aanmelder: