Zien en gezien worden tijdens de Chopperdag van motorclub Rogues

03 juni 2010 10:52

MARKERKANT 10 - Rogues MC Almere organiseert op zondag 6 juni van 12.00 tot 18.00 uur voor de tweede keer een chopperdag. Dit gratis toegankelijke evenement vindt plaats aan de Markerkant 10 in Almere.


De club bestaat al 31 jaar in Opmeer en sinds 2006 is er ook een afdeling in Almere. Frank, secretary van Rogues MC Almere: "Onze club staat in Nederland en ver daarbuiten bekend om het zelf bouwen van choppers en daarop dan heel veel te rijden door Europa."
Tijdens de chopperdag zijn er veel zelfgebouwde of verbouwde motoren te zien van alle merken, maar voornamelijk van Harley Davidson. Onder het motto 'zien en gezien worden' wordt iedereen met een speciale motor uitgenodigd om zijn of haar motor hier te laten zien.
Muzikaal entertainment is van de Almeerse rockband Snake in the Mailbox en de Zaanse band Kansloos. Tussen de bands door zal dj Danny de muziek verzorgen. Er zijn marktkramen met motorgerelateerde artikelen en voor de kleintjes een springkussen en de mogelijkheid om zich te laten schminken. Uiteraard is ook aan de inwendige mens gedacht.