Zinderende finale Flavourland

29 oktober 2008 08:00

ALMERE - Acht Flevolandse bands strijden op zaterdag 1 november om de eeuwige roem en vette prijzen met de bandwedstrijd Flavourland 2008. POPgasten uit Urk, Almere, Dronten en Lelystad ontmoeten elkaar in deze finale, waarvan drie bandjes uit Almere. De avond is in poppodium Underground te Lelystad en de eerste band start om 20.30 uur.


Een avondje de fine fleur meemaken van popminnend en popspelend Flevoland, kan voor slechts vijf euro. De volgorde is nog niet bepaald, maar aan oog en oor trekken deze avond acht bandjes voorbij. Tribal Spirits, Marock and Roll, en No Can Do uit Almere, Wallnoize uit Urk, Neighbours Nightmare, Stating the Obviouz en Black Roses uit Lelystad en Mind Riot uit Dronten.
Deze acht bands strijden om de eerste plaats. De winnaar gaat naar huis met een heuse Finaleplaats bij de Sena Performers PopNL Award 2009 in de Melkweg Amsterdam, een optreden bij het bevrijdingsfestival in Almere, een optreden bij Club 3voor12 én repetitietijd in de oefenstudio's van Poppodium Underground. Een redelijke heftige jury geeft zijn mening over de bands.
Deze bandwedstrijd is voor alle bands uit de provincie Flevoland, georganiseerd door CAF (Centrum Amateurkunst Flevoland) in samenwerking met poppodia Underground Lelystad, Podium De Meester Almere en JKC-Nirwana in Dronten.
Poppodium Underground is te vinden aan de Neringweg 159 in Lelystad. Telefoon 0320-285528, e-mail: umail@u-underground.nl. Kijk voor meer info op www.undergroundlelystad.nl en www.flavourland.nl.