Zing mee voor opening nieuwe sportcafé 't Clubhuis

14 januari 2009 08:00

ALMERE - Met een groot feest, zeker zes artiesten en een drive-in show wordt vrijdag 16 januari een nieuw sportcafé naast het Fanny Blankers Koen sportpark geopend: 't Clubhuis. Eigenaresse Carina Vuik is er trots op.


"Het is een café voor iedereen, maar bovenal een sportcafé. Er hangen schermen waar de Moto Grandprix en voetbalwedstrijden op te zien zijn. Verder staan er natuurlijk gokkasten en 'fotoplay' maar ook kan iedereen zijn eigen muziek meenemen en meezingen. Er staat een zang-installatie met microfoon en een minidisk-speler, dus wie wil kan zo het podium op."
Dat kan ook bij de opening op vrijdag 16 januari vanaf 19.00 uur. Tot 21.00 uur zijn de hapjes en drankjes voor rekening van Carina, daarna voor eigen rekening. Een drive-in-show draait gezellige muziek tussen de optredens door.
Carina: "Jam-sessies willen we ook regelmatig gaan doen. Hou voor de exacte data deze krant in de gaten."
't Clubhuis is te vinden aan de Marathonlaan 12, naast het Fanny Blankers Koen sportpark. Geopend op maandag tot en met donderdag van 12.00 tot 24.00 uur, vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 02.00 uur en zondag van 12.00 tot 24.00 uur.