Zizzors Hairstyling vijf jaar in Literatuurwijk!

17 september 2008 07:00

ALMERE - Zizzors Hairstyling in Literatuurwijk is in september 2003 geopend. Een eigen zaak was een droom die uitkwam voor eigenaresse Monique.


"Natuurlijk begint het dan pas", zegt Monique. "Je moet het vertrouwen winnen van de mensen. Samen met Francesca, die vanaf het begin bij Zizzors werkt, zijn we de uitdaging aangegaan en die hebben we goed volbracht. We doen nog iedere dag ons best om dit vertrouwen te behouden."
De dames hebben een gezellige vaste klantenkring opgebouwd die ze dankbaar zijn dat zij vertrouwen in Zizzors Hairstyling hebben. Monique: "Natuurlijk zijn wij ook blij met de klanten die af en toe eens komen. Door alle klanten hebben we nu een leuk team van vijf meiden."
De kapsters bij Zizzors Hairstyling werken met producten die staan voor kwaliteit, want de goede conditie van het haar staat bij Zizzors voorop.
Ook kinderen zijn van harte welkom. Elk kind dat voor het eerst geknipt wordt, ontvangt een certificaat met het eerste haarlokje en krijgt vijftig procent korting ook voor het volgende bezoek aan Zizzors Hairstyling.
Voor alle bezoekers geldt: de koffie staat altijd klaar, iedereen is van harte welkom! Bel of kom langs voor een afspraak. En misschien hebben we wel gelijk tijd voor je.
Zizzors Hairstyling is geopend op dinsdag van 9.00 uur tot 20.00 uur, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 17.30, donderdag van 9.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 8.30 tot 16.00 uur.

Zizzors Hairstyling

Annie M.G. Schmidtweg 107
1321 JB Almere
036-5467892
www.zizzors.net