Zoete koekjes bakken voor Almeriade

06 mei 2010 07:00

ALMERE - Zijn de koekjes van moeder de lekkerste van Almere? Of die van oma, of is er soms een geheim recept voor koekjes? Neem het op tegen andere keukenprinsessen (of -prinsen) en doe mee aan de wedstrijd koekjesbakken tijdens de Almeriade.


In mei barst de Almeriade weer los in Almere. Tijdens dit evenement gaan de Almeerse stadsdelen op verschillende terreinen de competitie met elkaar aan. Aanmelden kan via de website. Het publiek kan tijdens de Almeriade stemmen op het lekkerste koekje.

Liever vrijwilliger?

Aanmelden als vrijwilliger kan ook, als koekjes bakken tegenstaat. Vrijwilligers krijgen een leuke attentie. Vrijwilligers van de Almeriade zijn bijvoorbeeld assistenten bij een informatiekraam. Ook het begeleiden van kinderen bij de diverse attracties vallen onder vrijwilligerswerk. Naast veel plezier gaat de organisatie natuurlijk ook voor veiligheid: hoe meer ogen op het terrein hoe beter. Naast een goed humeur hoeft een vrijwilliger niets mee te nemen. Voor drinken en een lunchpakket zorgt de organisatie van de Almeriade.
De Almeriade vindt plaats op:

15 mei Almere Buiten (winkelcentrum)
30 mei Almere Stad (Stadhuisplein)
5 juni Almere Haven (Havenkom)
12 juni Almere Stad (Grote Markt)
19 juni Finale in Almere Stad (Grote Markt)
Voor informatie en aanmelding zie www.almeriade.nl.