Zomercup Darts weer van start

18 april 2012 05:00

STEDENWIJK – De traditionele Zomercup Darts gaat woensdag 2 mei van start. Het is de achttiende editie van het dartstoernooi. Vorig jaar speelden maar liefst 75 darters per week mee in het toerooi. Ook dit jaar wordt een grote opkomst verwacht.


De Zomercup Darts wordt gekenmerkt door de gezellige sfeer en de sportiviteit onder de deelnemers. Doordat er eerst in poules wordt gespeeld is iedere deelnemer verzekerd van twee wedstrijden voordat de knock-out rondes aanbreken.
Er is zowel een toernooi voor heren als voor dames. Achttien weken lang wordt op de woensdagavonden gespeeld in sportcafé Het Wapen van Almere aan de Hengelostraat 8a.
Wie wil meedoen kan zich op de speelavond vanaf 19.00 uur inschrijven voor 3 euro. Het toernooi begint om 20.00 uur, leeftijd vanaf 16 jaar. De finale wordt gespeeld op zondag 9 september. Iedereen die tien keer aanwezig is geweest plaatst zich automatisch voor de eindstrijd. De ranking bestaat uit de twaalf beste resultaten. Natuurlijk is het ook mogelijk om slechts een enkele keer mee te doen. Wekelijks wordt er onder de deelnemers een staatslot verloot. Meer informatie is te vinden op www.zomercup.nl.