Zomertraining bij kanovereniging Aquavite

04 juli 2016 08:16

HAVEN CENTRUM - Vanaf deze week (woensdag) is er tien weken lang elke woensdagavond training van 19.00 tot ongeveer 20.30 uur bij kanovereniging Aquavite tegen een geringe vergoeding.
Iedere Almeerder die 16 jaar of ouder is en een zwemdiploma heef kan worden opgeleid tot kanovaardigheid 1 en 2. Getraind wordt op het Gooimeer of op de binnenwateren van Almere onder deskundige leiding van Gerard de Reus en Leen Braber. Veiligheid staat voorop. De training wordt afgesloten met een kanokampeerweekend. Meer informatie? Kom dan woensdagavond 6 juli om 18.45 uur naar de kanovereniging of meld je aan via kvaquavite@hotmail.com.
Kanovereniging Aquavite bestaat 32 jaar en kent een traditie van varen met kajaks op groot water. Maar ook op kleinere wateren wordt er gevaren. En ook met open kano’s, zoals de Canadese kano. Het gevoel om met een kwetsbare boot het water te bevaren, de natuur te bewonderen en te genieten van een zonsondergang vanuit de kano is overweldigend. Voor de meer ervaren kanoërs worden tochten georganiseerd op het Gooimeer, rivieren en meren elders in het land. Voor de liefhebbers van grootwater zijn er tochten op het Markermeer, IJsselmeer en de Wadden. Ook wild watervaren en brandingvaren zijn (spannende) onderdelen van het aanbod van de vereniging. Meer informatie op de website www.aquavite.nl en Facebook.
Adres: Kanovereniging Aquavite, Sluiskade 19 Almere Haven